מעבר לתפריט ראשי מעבר לתפריט תחתון
מדיניות פרטיות

מדיניות פרטיות

חברת אור מאניה בע”מ ח.פ. 513335869 מרח' האשל 1א', פארק תעשייה דרומי, קיסריה  (להלן: “החברה” או “אנחנו”) רואה חשיבות בשמירה על פרטיות המשתמשים (להלן: “המשתמש” או “אתה“) באתר האינטרנט שלה שכתובתו https://www.noizz.co.il/ (להלן: “האתר”) ו/או בדפי הרשתות החברתיות אותן היא או מי מטעמה מפעילים (להלן יחד עם האתר: "הפלטפורמות") ו/או המבקרים ו/או הרוכשים בסניפי הרשת שלה (להלן: "סניפים").

 

במדיניות פרטיות זו לשון יחיד משמעה גם לשון רבים, ולהיפך; לשון זכר משמעה גם לשון נקבה ולהיפך, לפי העניין.

 

מסמך זה מפרט מהי מדיניות הפרטיות הנהוגה בחברה בקשר למידע אישי שנאסף בפלטפורמות ובסניפים. הוא סוקר, בין השאר, את האופן שבו משתמשת החברה במידע הנמסר לה על-ידי המשתמשים בפלטפורמות ו/או בסניפים או נאסף על-ידה בעת השימוש בפלטפורמות.

 

המידע האישי (כהגדרת מונח זה להלן) ישמר במאגרי מידע של החברה ו/או חברות קשורות שלה וייעשה בו שימוש בהתאם להוראות מדיניות פרטיות זו או על פי הוראות כל דין.

מסירת המידע האישי המפורט להלן כפופה להסכמתך. יחד עם זאת, ייתכן כי ללא מסירת המידע כאמור לא יהיה באפשרותנו להעניק לך את השירותים, כולם או חלקם. בעצם המשך שימושך בפלטפורמות אתה מביע את הסכמתך למדיניות זו ולאיסוף מידע אישי אודותיך לפי מדיניות פרטיות זו, כמפורט להלן.

למונחים אשר אינם מוגדרים במדיניות פרטיות זו תהא המשמעות הנתונה להם בתנאי השימוש (להלן: "תנאי השימוש") ו/או בתקנון האתר.

  1. סוגי המידע שהחברה אוספת וכיצד מתבצע איסוף המידע

מידע שנוגע לאדם מזוהה או שניתן לזיהוי באמצעים סבירים ("מידע אישי") שתמסור לנו או שייאסף על-ידנו יישמר במאגרי המידע של החברה.

מידע הנמסר על-ידך

  • בעת התקשרות עם החברה (בין אם טלפונית, בדוא"ל, דרך טופס יצירת הקשר באתר או בכל דרך אחרת), ייתכן ויתקבלו אצל החברה פרטי מידע שיש בהם כדי לזהות אותך אישית. אנו עשויים לנטר ולשמור שיחות טלפון ותכתובות דוא"ל וכן להקליט כל תקשורת בינך לבין נציגי שירות הלקוחות של החברה.
  • באפשרותך ליצור עמנו קשר באמצעות טופס יצירת קשר באתר ו/או פנייה לשירות הלקוחות ו/או פנייה בדוא"ל לחברה ו/או הרשמה לניוזלטר/רשימת דיוור של החברה, ואנו נאסוף את הפרטים הרלוונטיים הנדרשים בהתאם לאופי הפניה וזאת לרבות: שמך, מספר הטלפון שלך, פרטי הדוא"ל, מספר הזמנה ותוכן הפניה. 
  • במסגרת הצטרפות למועדון הלקוחות של החברה, נאסף המידע שאתה מוסר לחברה, כגון שמך המלא, מספר תעודת זהות, מספרי טלפון, כתובת דוא"ל, כתובת מגוריך, מגדר ילדיך, תאריך הלידה שלך/של ילדיך ועוד מידע שתבחר למסור.
  • במסגרת רכישה בסניפי הרשת נאסף ונשמר במאגרי המידע של החברה מידע אודות המוצרים שרכשת ו/או החזרות שביצעת, תאריך הרכישה וסוג אמצעי התשלום. כמן כן, שמך המלא, מספר תעודת זהות, כתובת מגוריך וכתובת דוא"ל נשמרים גם כן,  במידה ומסרת אותם.
  • במסגרת טופס רכישה באתר, בין אם סיימת להזין את המידע בשדות הרלוונטיים/לבצע את הרכישה ושלחת אותו ובין אם לאו, החברה עשויה לאסוף ולשמור במאגרי המידע של החברה, את המידע שהזנת בתהליך ההזמנה, כגון: מוצר שרכשת או הוספת לסל קניות באתר, שם מלא, מספר תעודת זהות, טלפון, כתובת למשלוח, כתובת לחשבונית, כתובת דוא”ל ו-4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי. במידה ותבחר באופציה של שמירת אמצעי התשלום באתר לרכישות הבאות, החברה המספקת שירותי סליקה עבור האתר תשמור את נתוני כרטיס האשראי שלך לצורך רכישות עתידיות.
  • במסגרת ההרשמה לאתר, החברה תשמור את הפרטים האישיים שמסרת על מנת לאפשר את התחברותך לאתר בדרך נוחה, בה תזוהה כמשתמש רשום, ותוכל לקבל גישה למגוון פונקציות, מוצרים ושירותים הזמינים לך כמשתמש רשום. תוכל לבטל את חשבון המשתמש הרשום שלך דרך האתר או באמצעות פניה לשירות הלקוחות.
  • במסגרת ביצוע פעולות בפלטפורמות, נבקש ממך למלא את פרטיך האישיים.

 

 

הנך מצהיר ומתחייב בזאת, כי כל המידע שתמסור ו/או תעדכן באתר, הינו נכון, אמין ומדויק וכן, כי מסרת את המידע בשמך ועבור עצמך בלבד, ולא בשם ו/או עבור צדדים שלישיים, למעט במקרים בהם קיבלת הסכמה מפורשת של אותם צדדים שלישיים לעשות כך.

 

     מידע הנאסף מצדדים שלישיים

  • מידע מצדדים שלישיים, לרבות מרשתות חברתיות, בהתאם להסכמות שבינך ובין אותן רשתות חברתיות.
  • אם תבחר להירשם לאתר באמצעות חשבונך באחת הרשתות החברתיות, או לקשר את חשבונך באתר לחשבונך ברשת חברתית, נקבל מהרשת החברתית מידע אישי אודותיך המופיע בפרופיל שלך ברשת החברתית הרלוונטית, כגון שמך, שם המשתמש שלך, כתובת הדוא"ל שלך ותמונת פרופיל.

מידע שנאסף באופן אוטומטי

  • אנו מבצעים איסוף אוטומטי של מידע אישי ומידע סטטיסטי (מידע שאינו אישי) לעניין השימוש בפלטפורמות ו/או במסגרת מתן שירות במוקד שירות הלקוחות של החברה.
  • בעת שימושך באתר, אנו עשויים לאסוף מידע  לעניין השימוש שתעשה בשירותים המוצעים באתר וגלישתך ברשת. המידע עשוי לכלול, בין השאר, פרטים בנוגע למקום המחשב וכתובת ה-IP שבאמצעותם ניגשת לאתר, נתוני מיקום, סוג הדפדפן, שמות דומיינים, הצעות ושירותים שבהם התעניינת, ועוד. אנו עשויים לאסוף מידע זה, בין היתר, באמצעות שימוש ב Cookies, קבצי pixel וטכנולוגיות מעקב אחרות. המידע הנאסף משמש את החברה לניתוח, בקרה, ושיפור האתר ושירותי החברה.
  • אנחנו עשויים להשתמש בשירותים של צדדים שלישיים, כגון חברות קידום ושיווק או Google Analytics, כדי לאסוף ולנתח מידע אישי הנוגע לפעילותך באתר וכן מידע אנונימי, סטטיסטי או מצרפי, בקשר עם השימוש באתר, לצורך ניתוח התעבורה לאתר.

 

  1. מטרות האיסוף והשימוש במידע:

בנוסף למפורט לעיל, אנו משתמשים במידע אישי שנאסף בסניפים ו/או בפלטפורמות למטרות הבאות:

  • כדי לאפשר לך להשתמש בשירותים שונים בפלטפורמות;
  • כדי לשפר ולהעשיר את השירותים והתכנים המוצעים בפלטפורמות, ובכלל זה ליצור שירותים ותכנים חדשים המתאימים לדרישות המשתמשים באתרים וציפיותיהם, ולשנות או לבטל שירותים ותכנים קיימים;
  • לשם תפעולן התקין ופיתוחן של הפלטפורמות;
  • כדי להקל על המשתמשים למצוא את האתר בתוצאות במנועי חיפוש;
  • ניהול הקשר עם הלקוח, שליחת מידע שיווקי ודיוור ישיר, הצעות ופרסומות, התאמה אישית של תכנים ופרסומות שיוצגו לך באתרים וברשתות חברתיות ובדיוור פרסומי, , יצירת קשר עם הלקוח, מתן שירות ללקוח, ניהול מועדון לקוחות, ניהול מכירות, שליחת והספקת המוצרים שנרכשו, ביצוע החזרות, שיווק, קמפיינים, שליחת מסרים פרסומיים, פעולות קידום מכירות מותאמות אישית, גיוס לקוחות (לרבות באמצעות כלים לאיתור קהלי יעד עם מאפיינים דומים לשלך), עריכת סקרי שביעות רצון באשר למבצעים ו/או שירותים המוצעים על ידי החברה, מחקר, טיוב נתונים, ניתוח רכישות והעדפות משתמשים (גם בהתייחס לפרטים האישיים שנמסרו) ועוד;
  • החברה רשאית לאסוף וכן לעשות שימוש במידע שנמסר על ידי המשתמש במהלך ביצוע פעולה באתר, אף אם לא השלים אותה (דוגמת מילוי טופס או רכישה), ו/או במידע אשר הצטבר על אודות המשתמש, לרבות במהלך השימוש באתר ו/או בנכסים נוספים;
  • למטרות אשר נתת את הסכמתך לעיבוד המידע בקשר עמן;
  • על פי הוראות כל דין, צו שיפוטי או דרישת רשות מוסמכת;
  • לצורך ניהול הליכים משפטיים שהחברה צד להם או היערכות להליכים כאמור;
  • לכל מטרה אחרת, המפורטת במדיניות פרטיות זו, בתקנון או בתנאי השימוש.

 

 

  1. מסירת מידע לצדדים שלישיים:

אנו רשאים להעביר את המידע האישי לצדדים שלישיים במקרים הבאים:

  • בהסכמת ובאישור המשתמש;
  • לקבלנים וגורמים אחרים המספקים לנו שירותים, בקשר עם השירותים שהם מעניקים לנו (למשל, אחסון מידע אצל ספקי שירות ענן, שירותי תחזוקה, ניהול בסיס נתונים, מערכות סליקה, ניתוח אתרים ושיפור השירותים, גורמים המספקים לנו שירותי פרסום ממוקד, לרבות רשתות חברתיות וכו');
  • ליועצים המקצועיים שלנו (כגון עורכי דין, רואי חשבון) ככל הנדרש למתן שירותיהם;
  • בהתאם לדרישות כל דין ו/או רשות מוסמכת וכן לצורך ניהול הליך משפטי;
  • על פי הוראות כל דין, צו שיפוטי או דרישת רשות מוסמכת;
  • לחברות אחרות הקשורות לחברה, למטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו;
  • בכל מקרה שהחברה תסבור, כי מסירת המידע נחוצה כדי למנוע נזק חמור לגופך ו/או לרכושך ו/או לגופו ו/או לרכושו של צד שלישי ו/או על מנת למנוע נזק חמור אחר לפי שיקול דעתה הבלעדי של החברה;
  • במקרה בו העברת פרטיך נדרשת לצורך השלמת בקשה ו/או פנייה מטעמך ו/או אספקת שירות ו/או העברת תשלום מטעמך, לרבות לספקי מוצרים, ספקי שירות בתחום לוגיסטיקה, הובלה ואספקה, מוסדות פיננסיים, גורמים העוסקים באיתור ומניעה של הונאה, ספקי שירות בנושא פרסום ושיווק וכיוצא באלה. כמו כן, ידוע לך כי החברה עושה שימוש בשירותי סליקה חיצוניים, ולשם כך ולמטרת ביצוע התשלומים והחיובים, יעשה גם שימוש ע"י ספק שירותי הסליקה בפרטי התשלום שתזין באתר;
  • לרשות מוסמכת, במקרה שתבצע או תנסה לבצע באמצעות הפלטפורמות, או בקשר איתן, או בסניפים, פעולות שנראה לכאורה כי הן מנוגדות לדין;
  • אם נארגן את פעילותנו (כולה או חלקה) במסגרת גוף אחר, לרבות מיזוג, מכירת פעילות וכו', אנו עשויים להעביר את המידע האישי לגוף שאליו נתמזג ו/או שאליו תועבר הפעילות (כולה או חלקה) ובלבד שאותו הגוף יקבל על עצמו את הוראות מדיניות פרטיות זו;
  • בנוסף, החברה עשויה להעביר מידע סטטיסטי, בתמורה או שלא בתמורה, לצדדים שלישיים המצויים עמה בקשרים עסקיים או אחרים, לרבות חברות העוסקות בניתוח מידע סטטיסטי אנונימי, כאמור לצורך שיפור השירותים ו/או המוצרים המוצעים על-ידי החברה, לפי שיקול דעתה הבלעדי של החברה.

 

המידע עשוי להיות מועבר ו/או להישמר מחוץ לגבולות ישראל, בקשר עם המטרות המפורטות לעיל, לרבות במדינות שרמת ההגנה בהן על מידע אישי נופלת מזו הקיימת בישראל.

 

  1. איסוף מידע לצרכים סטטיסטיים

החברה נעזרת בחברות שונות המספקות לה ניתוחים סטטיסטיים אודות השימוש באתר. החברות אוספות ומנתחות מידע על היקף השימוש באתר, תדירות השימוש בו, מקורות הגישה של המשתמשים לאתר, דפים שנצפים באתר, ניתוחים גאוגרפיים, טווחי גילאים ומגדר של המשתמשים בפלטפורמות, פעולות שמבוצעות באתר, ניתוח סוגי מוצרים שנרכשים באמצעות האתר וכיוצא בזה. המידע הנאסף הוא סטטיסטי במהותו, והוא נועד לצרכי ניתוח, מחקר ובקרה.

 

  1. עוגיות (Cookies)  
  • קבצי cookies הם קבצים המועברים למכשירך ומאוחסנים בו דרך דפדפן האינטרנט שלך למטרות תיעוד. קבצי cookies עשויים להקל עליך את הניווט באתר, לאפשר תהליך התחברות מהיר יותר ומעקב אחר פעולותיך באתר.
  • החברה משתמשת בקבצי cookies וטכנולוגיות מעקב דומות, לרבות של ספקים חיצוניים לצורך תפעולו השוטף והתקין של האתר ולשיפור הביצועים וחוויית המשתמש באתר. כחלק מהמידע המסופק לנו, הקבצים עשויים לאסוף את נתוני הזיהוי של המכשיר שלך, את כתובת ה-IP או כל מידע אחר לגבי שימושך בשירותים.
  • חלק מה-cookies יפקעו עם סגירת הדפדפן ואחרות נשמרות על גבי הכונן הקשיח במחשב שלך. ה-cookies מכילות מידע מגוון כגון: דפים שבהם ביקרת, משך הזמן ששהית באתר, מהיכן הגעת אל האתר, מידע שאתה מבקש לראות בעת הכניסה לאתר ועוד. ה-cookies מאפשרות, בין היתר, לאסוף נתונים סטטיסטיים על השימוש באתר, כדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות ולצרכי אבטחת מידע. ה-cookies יכולות לשמש את החברה גם כדי לחסוך את הצורך בהזנת פרטיך בכל פעם שתבקר מחדש בחלקים מסוימים מהאתר.
  • אם אינך מעוניין לאפשר הפעלת cookies, תוכל לשנות את ההגדרות בדפדפן שלך. בנוסף, ניתן למחוק את ה-cookies במחשבך בכל עת. עם זאת, המחיקה עלולה להוביל לכך שהאתר לא יהיה מותאם להעדפותיך ומחיקת או נטרול ה-cookies עלולים לגרום לכך שלא תוכל להשתמש בחלק מהשירותים באתר או באתרי אינטרנט אחרים או לפגיעה בחוויית המשתמש שלך.

 

  1. שמירת המידע

אנו נשמור את המידע האישי לפרק הזמן הנדרש כדי להגשים את המטרות לשמן נאסף, כמפורט במדיניות פרטיות זו, ולצורך קיום החובות המוטלות עלינו על-פי דין. על מנת לקבוע את פרק הזמן הראוי לשמירת המידע האישי, אנו נשקול, בין השאר את מטרת איסופו, היקפו, טיבו, רגישותו, הסיכון שעשוי להיגרם מגישה בלתי מורשת למידע האישי ופרק הזמן שבמהלכו אנו עשויים להידרש למידע האישי לצורך עמידה בדרישות הדין ו/או לצורך ניהול הליכים משפטיים. 

 

  1. מימוש זכויותייך
  • באפשרותך לעיין במידע המוחזק אודותיך במאגרי המידע של החברה, בעצמך או באמצעות בא כוחך שהורשה לכך בכתב או באמצעות אפוטרופוס שמונה לך, בכפוף להוראות תקנות הגנת הפרטיות (תנאים לעיון במידע וסדרי הדין בערעור על סירוב לבקשת עיון), התשמ"א-1981 (להלן: "תקנות העיון").  החברה תשיב על בקשתך תוך 21 ימים מיום קבלת הבקשה, אלא אם תקופה זו הוארכה בהתאם לתקנות העיון.
  • בפנייתך עליך לפרט את כלל הפרטים הנדרשים בהתאם לתקנות העיון, ובכלל זה שמך הפרטי, מס' תעודת הזהות, שם האב, מען (כולל מיקוד), הנימוקים לבקשת העיון וסוג המידע בו מבוקש לעיין.
  • ·         ככל שמצאת כי המידע המוחזק במאגרי החברה אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, באפשרותך לבקש לתקן או למחוק את המידע אודותייך. החברה תשיב על בקשתך תוך 30 ימים מיום קבלת הבקשה, אלא אם תקופה זו הוארכה בהתאם לתקנות העיון.
  • לצורך מימוש הזכויות המוקנות לך בחוק הגנת הפרטיות, באפשרותך לפנות אלינו בכתב באמצעות הפרטים המופיעים בסעיף יצירת קשר להלן.

 

  1. דיוור פרסומי

אנו מעוניינים לשלוח אליך מדי פעם עדכונים והצעות בדבר שירותים ומוצרים של החברה ו/או חברות אחרות מהקבוצה. מידע כזה ישלח אליך אם נתת את הסכמתך לכך בעת הרשמתך או הצטרפותך לאחד או יותר משירותי הקבוצה – כגון, במסגרת הצטרפות למועדון הלקוחות של החברה ו/או פנייה לחברה באמצעות טופס יצירת קשר באתר ו/או הרשמה לניוזלטר/רשימת דיוור של החברה ובמקרים מסוימים במסגרת רכישה באתר או בסניפי הרשת. בכל עת תוכל לבטל את הסכמתך ובכך למנוע את המשך קבלת המידע. לפרטים ומידע נוסף, אנא פנה אלינו באמצעות הפרטים המופיעים בסעיף יצירת קשר להלן.

 

 

 

 

  1. שירותי צדדים שלישיים ואתרים חיצוניים

האתר כולל קישורים לאתרים חיצוניים. לחיצה על קישור כאמור עשויה לגרום לאיסוף מידע אישי שלך על-ידי צד שלישי. אין לנו כל שליטה על האתרים החיצוניים ואנו לא נישא באחריות ו/או בחבות כלשהי ביחס אליהם. אנו ממליצים כי תקרא את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות הרלוונטיים לאתרים החיצוניים בטרם השימוש בהם.

 

  1. אבטחת מידע

אנו נעזרים באמצעי אבטחה טכנולוגיים וארגוניים כדי לאבטח את המידע המצוי בשליטתנו. על אף האמצעים בהם אנו נוקטים, אין באפשרותנו להבטיח את אבטחת המידע ושמירתו באופן מוחלט ואיננו יכולים להתחייב ששרתינו יהיו חסינים לחלוטין מפני גישה בלתי מורשית למידע האגור בהם.

 

סליקת כרטיסי אשראי במסגרת רכישות באתר נעשית באמצעות חברת סליקת אשראי חיצונית, שהתחייבה כלפי החברה כי היא העושה שימוש בשיטות אבטחה והצפנה חדישות בהתאם לתקנים בינלאומיים.

 

 

  1. שינויים במדיניות הפרטיות

אנו רשאים לעדכן, מעת לעת, את הוראות מדיניות פרטיות זו. במקרה של שינוי כאמור, אנו נציג את המדיניות המעודכנת באתר. אנו ממליצים לשוב ולעיין במדיניות הפרטיות מעת לעת. המשך שימושך באתר לאחר עדכון מדיניות הפרטיות מהווה את הסכמתך לתוכן מדיניות הפרטיות המעודכנת.

 

  1. יצירת קשר

בכל שאלה בקשר עם מדיניות פרטיות זו, באפשרותך לפנות אלינו באמצעות דואר אלקטרוני בכתובת [email protected]

 

כדי שנוכל לטפל בפנייתך באופן מיטבי, נבקש לציין בפניה את שמך המלא ואת הפרטים ליצירת קשר עמך (שם, כתובת דוא"ל וטלפון).

 

מדיניות זו עודכנה לאחרונה ביום 3 ביולי 2023.

 

Close
Loading
Go back to %1